OVERIGE

H-C-34PITTS AIRCRAFT TRAINING

De Pitts Special dient bij uitstek te worden gevlogen door echte stick-and-rudder piloten die het onderste uit de kan willen halen. Niets geeft namelijk zoveel voldoening als het goed beheersen van een Pitts Special en de sterren uit de hemel te vliegen.

Lees hier meer over de opleiding.

 
 
 
 
H-C-104PERFECT LANDING

Tijdens de clinic ‘A perfect landing every time’ gaan we terug naar de basis en leren we je weer om feilloos te landen onder alle omstandigheden. Na deze clinic zul je zien dat je met veel meer zelfvertrouwen vliegt en precies weet waar de limieten van jezelf en het toestel liggen.

Lees hier meer over de opleiding.

 
 
 
 
H-C-74COMPLEX AIRCRAFT

De wereld gaat veel sneller voorbij in een complex airplane. Vooruitdenken om de situatie en het vliegtuig vóór te blijven vormt een prikkelende uitdaging. SKY academy heeft een speciaal programma ontworpen voor de transitie naar Complex Operations.

Lees  hier meer over de opleiding.

 
 
 
 
H-C-52NIGHT QUALIFICATION

Het betoverende uitzicht dat een nachtvlucht biedt is moeilijk te beschrijven. Ineens blijkt dat je ‘s nachts, tegen verwachting in, juist zo ontzettend veel kunt zien! De bevoegdheid Nachtvliegen (NQ) geeft een perfecte aanvulling op het vliegbrevet en is verrassend eenvoudig en makkelijk te behalen.

Lees hier meer over de opleiding.